Over ons

Inmiddels hebben we een groot klantenbestand opgebouwd. Niet alleen in Nederland maar ook op Aruba en Bonaire. We zijn meer dan alleen een vertrouwenspersoon. Samen werken we aan een veilige en sociale omgeving.

Annemieke Kirch

Na mijn middelbare school zei ik: ‘ik ga nooit meer studeren’. Faalangst stond groot op mijn voorhoofd. Ik leerde door te doen, handen uit de mouwen. Niet willen studeren, heb ik volgehouden tot mijn 45e (nu denk ik ‘knappe prestatie’).

Toen was het tijd om de studieboeken op te pakken. Bedrijfscounseling en later de opleiding voor vertrouwenspersoon paste als een jas. Toekomstgericht, pragmatisch en vooral gericht op preventie van verzuim. En veiligheid op de werkvloer is de basis voor een een prettige samenwerking.

Keuzes maken omdat het goed voelt

Mijn volgende besluit was een impulsieve: een bedrijf starten. Met vallen en opstaan. Maar wat gaaf! Mijn leercurve ging loodrecht omhoog. Studeren werd leuk! Keuzes maken omdat het goed voelt. Ideeën hebben en er dan voor gaan.

Dit is zoals ik leef!

Jan Aalbers

Ik heb ruim 10 jaren op een afdeling HRM gewerkt in de gezondheidszorg. Daarnaast ben ik opleidingsdeskundige.
Als HR manager heb ik regelmatig medewerkers begeleid die slachtoffer waren van seksuele intimidatie of een andere vormen van ongewenst gedrag. Soms bewust, maar vaak ook onbewust. De functie van vertrouwenspersoon bestond toen nog niet.
Ik ben er van overtuigd dat bewustwording en het bespreekbaar maken van (on)gewenst gedrag de eerste stap is naar een veiliger en socialer werkklimaat.

Samenwerken en samen werken aan een veilige werkplek!

Werk kan je leven ook op een negatieve manier beïnvloeden omdat de psychosociale belasting te hoog is. Dan ervaar je je werk als te zwaar of te onveilig. Met alle gevolgen van dien voor medewerkers én voor het bedrijf.

Veiligheid mag nooit een luxe zijn!

Barbara Abdoelkariem

Naast vertrouwenspersoon ben ik werkzaam als jurist, mediator/ scheidingsadviseur en trainer. Mijn moeder is Arubaanse, mijn vader is van Surinaamse afkomst. Mijn schoolcarrière is zeker niet over rozen gegaan. Met veel doorzettingsvermogen, een ijzersterke wil en vertrouwen van mijn ouders dat het allemaal wel goed zou komen heb ik de basisschool doorlopen.

Aruba mijn tweede thuis

Een maand na het ontvangen van mijn bul als mr. in de Rechten ben ik naar Aruba vertrokken, het geboorteland van mijn moeder, met het idee om daar zes maanden te verblijven. Ik heb  12 jaar met veel plezier op Aruba gewoond en gewerkt. Ik heb Papiamento leren spreken en noem Aruba mijn thuis. 

Samen kijken naar de verschillende mogelijkheden en zoeken naar een voor jou passende oplossing zodat jij tevreden verder kan gaan.

Want in samen ligt altijd de oplossing!

Charisse Hoen

Ik ben Charisse Hoen-Daly, vertrouwenspersoon sinds 2019 en sinds 2023 werk ik samen met Vertrouwen in Bedrijf in het Caribbisch gebied. Mijn positieve instelling en bereidheid om anderen te begeleiden bij het ontdekken van hun krachten onderscheiden mij. Mijn diverse opleiding en innovatieve geest stellen me in staat unieke benaderingen te bieden om problemen op te lossen en doelen te bereiken. In mijn rol als vertrouwenspersoon, dan geef ik de cliënt de ruimte om zelf te zoeken naar een oplossing dat bij hen past door te luisteren en te zoeken naar mogelijkheden dat bij hen past.

Ik startte als verpleegkundige diabetenzorg en later directeur van een kindertehuis. Sinds 2019 werk ik op de Universiteit van Aruba voor studentenzaken en marketing & communicatie. Naast mijn werk als externe vertrouwenspersoon organiseer ik teambuildingsessies.
“Stay curious, never judgmental, while taking the road less traveled”


Weten wie onze klanten zijn? Of wil je meer weten over onze trainingen, workshops en opleiding?
Neem dan contact met ons op.