Wij zijn Vertrouwen In Bedrijf

Inmiddels hebben we een groot klantenbestand opgebouwd. Niet alleen in Nederland maar ook op Aruba en Bonaire. We zijn meer dan alleen een vertrouwenspersoon en we doen meer.
Een veilig en sociaal werkklimaat creëer je met elkaar. Vertrouwen In Bedrijf werkt graag samen met jullie om dit te verwezenlijken.

Annemieke Kirch

Na mijn middelbare school zei ik: ‘ik ga nooit meer studeren’. Faalangst stond groot op mijn voorhoofd. Ik leerde door te doen, handen uit de mouwen. Niet willen studeren, heb ik volgehouden tot mijn 45e (nu denk ik ‘knappe prestatie’).

Toen was het tijd om de studieboeken op te pakken. Bedrijfscounseling en later de opleiding voor vertrouwenspersoon paste als een jas. Toekomstgericht, pragmatisch en vooral gericht op preventie van verzuim. En veiligheid op de werkvloer is de basis voor een een prettige samenwerking.

Keuzes maken omdat het goed voelt

Mijn volgende besluit was in 2012 een impulsieve: een bedrijf starten. Met vallen en opstaan. Maar wat gaaf! Mijn leercurve ging loodrecht omhoog. Studeren werd leuk! Keuzes maken omdat het goed voelt. Ideeën hebben en er dan voor gaan. Inmiddels werken we samen met een fantastisch team!

Dit is zoals ik leef!

Jan Aalbers

Ik heb ruim 10 jaren op een afdeling HRM gewerkt in de gezondheidszorg. Daarnaast ben ik opleidingsdeskundige.
Als HR manager heb ik regelmatig medewerkers begeleid die slachtoffer waren van seksuele intimidatie of een andere vormen van ongewenst gedrag. Soms bewust, maar vaak ook onbewust. De functie van vertrouwenspersoon bestond toen nog niet.
Ik ben er van overtuigd dat bewustwording en het bespreekbaar maken van (on)gewenst gedrag de eerste stap is naar een veiliger en socialer werkklimaat.

Samenwerken en samen werken aan een veilige werkplek!

Werk kan je leven ook op een negatieve manier beïnvloeden omdat de psychosociale belasting te hoog is. Dan ervaar je je werk als te zwaar of te onveilig. Met alle gevolgen van dien voor medewerkers én voor het bedrijf. Samen met Annemieke Kirch schrijf ik de opleidingen en trainingen voor Vertrouwen In Bedrijf.

Veiligheid mag nooit een luxe zijn!

Charisse Hoen

Ik ben Charisse Hoen-Daly, vertrouwenspersoon sinds 2019. Sinds 2023 werk ik samen met Vertrouwen in Bedrijf in het Caribbisch gebied. Mijn positieve instelling en bereidheid om anderen te begeleiden bij het ontdekken van hun krachten onderscheiden mij. Mijn innovatieve geest stellen me in staat unieke oplossingen te bieden voor problemen en zo doelen te bereiken. Als vertrouwenspersoon ben ik in eerste instantie een luisterend oor en geef melders de ruimte om zelf te zoeken naar een oplossing die bij hen past.

Ik startte als verpleegkundige diabetenzorg en later directeur van een kindertehuis. Sinds 2019 werk ik op de Universiteit van Aruba voor studentenzaken en marketing & communicatie. Naast mijn werk als externe vertrouwenspersoon organiseer ik workshops voor Vertrouwen IN Bedrijf en teambuildingsessies.
“Stay curious, never judgmental, while taking the road less traveled”

Barbara Bronswinkel

Mijn naam is Barbara Bronswinkel. Ik wist altijd al dat ik iets wilde betekenen voor anderen en dat ik wilde werken in de sociale sector.
Na mijn opleiding in Amerika ben ik als Human Resource manager gaan werken. Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar HRM ervaring. Ik zie het als mijn doel om een bijdrage te leveren aan een gezond, veilig en positief werkklimaat. Daar is iedereen bij gebaat.

Door persoonlijke ervaring en het volgen van de opleiding vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit is mijn drive om bij te dragen aan positieve en gezonde werkplekken alleen maar versterkt.

Iedereen verdient het om ’s avonds rustig te kunnen slapen en om op maandagmorgen met enthousiasme en zonder angst of “Monday blues” naar werk te gaan.
Naast mijn werk als trainer en extern vertrouwenspersoon bij Vertrouwen In Bedrijf op Aruba werk ik als HR consultant en coach op Aruba.
Een veilig werkklimaat creëer je samen en ik draag hier graag aan bij!


Weten wie onze klanten zijn? Of wil je meer weten over onze trainingen, workshops en opleiding in Nederland of Aruba/Bonaire?
Neem dan contact met ons op.
NB een nieuwe opleiding vertrouwenspersoon Ongewenste omgangsvormen start in mei 2024!!